Tuesday, August 4, 2009

APO?TV PROMO!!

ini baru sikit promo... kalo nak tengok yg full version jangan lupa
dapatkan vcd APO?TV secara PERCUMA bersama majalah APO? bumper PUASA & HARI RAYA 2009! yeeeeeeeeeehaa!!

7 comments:

  1. salam:)
    allo petai:)
    saya tak suke makan petai..
    tapi suke amek bau:)
    pastu saya tak suke sangat baca apo!
    bukan sebab tak best! mmg best seh! juz because tahap kebusyan saya yang melampau..
    tapi saya suke tgk hasil karya kamu:)
    u go man!! petai!

    ReplyDelete
  2. petai, tanyer ckit k. aku memang suke ar karya2 ko ni. memang best. lambok tak buat ke blog macam ko ni

    ReplyDelete
  3. salam,tima kasih buAT miez hanem,fellowsepi...dapatkan cd apo n raya ye tahun ni.t.q.

    ReplyDelete
  4. you site his nice, could you exchange my link?
    here is my link
    I hope you can share friend ship me..
    http://khmerlovenews.blogspot.com
    thanks you in advance

    ReplyDelete
  5. Salam..abg petai, ad blog kartunis lambok x..? tengah mencari nieyh

    ReplyDelete
  6. nk tnjuk yg full version pun bole kt sini..sy x kesah =p..hee

    ReplyDelete
  7. Macam mana saya boleh dapatkan edisi khas Tour of Japan serta edisi APO (Absolutely Private Organisation) yang dilukis Petai? Edisi khas seperti Bersama-selamanya, senaskah hanya untuk komik tersebut. Peminat tegar majalah Ujang dari tahun 1996-1999, dan saya berbangsa Cina. Terima kasih.

    ReplyDelete